top of page

Be My Guest is opgericht door Berdi en Nikki. De totstandkoming was een logische stap vanuit hun eigen ondernemingen en ervaring. 

 

Met haar creative agency Avec weet Berdi van iedere ruimte en ieder event een visueel succes te maken. Zo zet zij sinds vijf jaar ook de meest idyllische vakantiehuizen op de kiek. Door haar oog voor styling en fotografie word je als kijker het beeld ingezogen en worden ogenschijnlijk simpele details een kunstwerk. Dat is precies wat fotografie voor jouw gastenverblijf kan doen: wanneer een foto tot leven komt, kun je pas echt je doelgroep aanspreken en aantrekken.  

 

Om gastenverblijven het succes te bieden – en deze tak binnen Avec uit te breiden – vond Berdi versterking in Nikki.  

Nikki komt als eigenaresse van slaapmerk Go For The Moon regelmatig over de vloer bij gastenverblijven; van vakantiehuis tot hotel. Vanuit haar business kent ze de fijne kneepjes van goede nachtrust, altijd met een knappe slaapkamerstyling in gedachten. Met haar lichaamskussens – of ‘body pillows’ zo je wilt – tilt zij de slaapbelevering en het comfort van gasten moeiteloos naar een hoger niveau. Inmiddels zijn er tal van gastenverblijven voorzien van zo’n groot slaapkussen. Eigenaren en gasten zijn laaiend enthousiast, omdat het keer op keer een aangename verrassing blijkt: de kers op de taart als het gaat om een comfortabele en zalig verblijf.  

Haar voornaamste rol binnen Be My Guest is zowel operationeel karakter en ook  

 

Met Be My Guest bundelen Berdi en Nikki hun krachten en helpen ze jouw gastenverblijf succesvol te maken en houden. Met beeld, tekst en styling. Net waar de behoefte ligt om jouw gastenverblijf in de schijnwerpers te zetten!  

Teamwork makes the dream work. Berdi en Nikki hun taken en kwaliteiten overlappen en zijn vloiebaar. Maar als je ons dan toch in een hokje wilt stoppen, is Berdi met name verantwoordelijk voor de creatie en productie en ligt Nikki haar focus op de operationele en tekstuele aspecten van Be My Guest. 

Contact

Kunnen we je helpen?

We komen graag met je in contact!

06-23817158

bottom of page